Cafe 80's
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brnabić: Nije Vučić tražio izbore

Ići dole

Brnabić: Nije Vučić tražio izbore Empty Brnabić: Nije Vučić tražio izbore

Počalji od Sensei Pet Sep 29, 2023 11:29 am

Brnabić: Nije Vučić tražio izbore

Opozicija je tražila raspisivanje izbora, zajedničkih, do kraja godine i mi želimo da izađemo u susret opoziciji, rekla je Ana Brnabić.

IZVOR: B92 PETAK, 29.09.2023. | 10:59

Dakle, dodala je premijerka, nije predsednik Vučić ograničio mandat vlade, opozicija je ta koja ih je tražila i pretila pretila blokadama.

Ona je, na otvaranju prvog industrijsko biološko postrojenje za preradu otpadnih voda iz Dunava, objasnila i da su netačne informacije koje su pojedini mediji pustili u javnost sa sednice Vlade Srbije, da je ona tražila da se izbori u Srbiji raspišu 17. decembra.

"Mi smo uvek za izbore, ja mislim da je bolje da budu pre nego posle", navela je premijerka, podsaećajući da je izbore tražila opozicija i da imaju sada vremena da krenu u realizaciju tog zahteva.

Na pitanje novinara šta će se desiti s budžetom, odnosno da li će biti usvojen pre raspuštanja Skupštine Srbije, Brnabić je rekla da će ceo postao biti obavljen na vreme, kao i do sada.

"Mi smo odgovorna vlast. Budžet je spreman, očekujem da će biti početkom oktobra u skupštini i idemo sa usvajanjem budžeta. To usvajanje budžeta će omogućiti dodatno povećanje penzija, dodatno povećanje plata u javnom sektoru i povećanje minimalca koje će prvi put u Srbiji ići na više od 400 evra", rekla je Brnabić.

Dodaje je da će sve ono što je Vlada obećala, i ispuniti.

Takođe je rekla i da je njena ostavka na stolu, još od juna.

"Nastavlja se teror nad Srbima"

Upitana o jutrošnjim akcijama specijalne jedinice tzv. kosovske policije na severu KiM, Brnabić je rekla da se nastavlja teror Aljbina Kurtija na KiM, "što je potpuno očekivano i u skladu s onim što smo pričali i što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pričao mesecima. jedini cilj je želja je da se proteraju svi Srbi sa KiM".

"Pratimo situaciju, razgovaramo sa svima. Vučić ima sastanke na tu temu,.. Čujem se i s Petrom Petkovićem", dodala je Brnabić.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=09&dd=29&nav_category=11&nav_id=2406448

Sa ovakvom opozicijom izbore možeš da raspišeš svaki dan i uvek ćeš da ih dobiješ.  Very Happy
Sensei
Sensei
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu