ĐOKOVIĆ TEŠIO UPLAKANOG DIMITROVA: Scena koja obilazi planetu! Novak bratku Griši poslao jaku poruku
ĐOKOVIĆ TEŠIO UPLAKANOG DIMITROVA: Scena koja obilazi planetu! Novak bratku Griši poslao jaku poruku
TENIS
05.11.2023. 17:16h 17:31h
Novak Đoković je trijumfom u Parizu stigao do 40. titule na mastersima.
Srpski as je u finalu u "Bersiju" slavio sa 2:0 protiv Grigora Dimitrova.
Po završtku meča viđena je neobična situacija. Dimitrov je ostao da sedi na svojoj stolici, grcajući u suzama. Bugarin još od 2017. godine nije osvojio titulu na ATP turu. Na putu do finala je izbacio Alkaraza, Medvedeva i Cicipasa, ali nije mogao ništa protiv Đokovića.
Novak je ugledao rivala kako plače, a onda mu prišao, zagrlio i pokušao da uteši.
Na pitanje, šta je rekao Dimitrovu, Novak je odgovorio.
- Bio sam u ovakvim situacijama ranije, gubio finala. Blagosloven sam, naravno, što sam više finala pobedio nego izgubio. Nadam se da će nastaviti da igra na visokom nivou kao što je igrao ove nedelje i da će uspeti da osvoji velike turnire.
Kurir sport
https://www.kurir.rs/sport/tenis/4283990/djokovic-tesio-uplakanog-dimitrova
Brvo Nole!
TENIS
05.11.2023. 17:16h 17:31h
Novak Đoković je trijumfom u Parizu stigao do 40. titule na mastersima.
Srpski as je u finalu u "Bersiju" slavio sa 2:0 protiv Grigora Dimitrova.
Po završtku meča viđena je neobična situacija. Dimitrov je ostao da sedi na svojoj stolici, grcajući u suzama. Bugarin još od 2017. godine nije osvojio titulu na ATP turu. Na putu do finala je izbacio Alkaraza, Medvedeva i Cicipasa, ali nije mogao ništa protiv Đokovića.
Novak je ugledao rivala kako plače, a onda mu prišao, zagrlio i pokušao da uteši.
Na pitanje, šta je rekao Dimitrovu, Novak je odgovorio.
- Bio sam u ovakvim situacijama ranije, gubio finala. Blagosloven sam, naravno, što sam više finala pobedio nego izgubio. Nadam se da će nastaviti da igra na visokom nivou kao što je igrao ove nedelje i da će uspeti da osvoji velike turnire.
Kurir sport
https://www.kurir.rs/sport/tenis/4283990/djokovic-tesio-uplakanog-dimitrova
Brvo Nole!
Sensei- Moderator
Similar topics
» ĐOKOVIĆ PREGAZIO DIMITROVA ZA 40. TITULU NA MASTERSIMA: Novak je kralj grada svetlosti! Sedmi put je šampion u Parizu
» NOVAK ĐOKOVIĆ: Jako sam ponosan na sebe zbog načina na koji sam osvojio Pariz
» MOĆNI NOVAK PREGAZIO SINERA U FINALU TORINA: Đoković osvojio istorijsku titulu na Završnom turniru! Ovo pre njega niko nije uradio
» SKANDALOZNA SCENA NA SVADBI U BEOGRADU: Gosti ostali do jutra, a onda ih sačekao HLADAN TUŠ
» RAFA, SRAM TE BILO! NADAL ŽESTOKO ISPROZIVAO NOVAKA! Neverovatno šta priča Španac, ova izjava je ZAPALILA celu planetu!
» NOVAK ĐOKOVIĆ: Jako sam ponosan na sebe zbog načina na koji sam osvojio Pariz
» MOĆNI NOVAK PREGAZIO SINERA U FINALU TORINA: Đoković osvojio istorijsku titulu na Završnom turniru! Ovo pre njega niko nije uradio
» SKANDALOZNA SCENA NA SVADBI U BEOGRADU: Gosti ostali do jutra, a onda ih sačekao HLADAN TUŠ
» RAFA, SRAM TE BILO! NADAL ŽESTOKO ISPROZIVAO NOVAKA! Neverovatno šta priča Španac, ova izjava je ZAPALILA celu planetu!
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu